Moikka vanhemmat!

Poikien otteluohjelma tulevalle kaudelle on julkaistu ja se löytyy basket.fi osoitteesta. Pojat pelaavat eteläisen alueen mikropojat10 2.-divisioonaa. Lisäilen tänne ottelut vähitellen. Ensimmäinen pelipäivä on 7.10. Valmentaja nimeää kokoonpanot otteluihin.

Ennen ensimmäistä ottelua kaikilla pojilla, jotka pelaavat, pitää olla maksettuna lisenssi. Se tehdään alla olevan linkin kautta:

Kun olet maksanut lisenssin ja saanut lisenssinumeron, ilmoita se minulle tänne nimenhuutoon (vastaamalla tähän viestiin). Viestiin pojan nimi, pelinumero (jos sellainen jo on) ja linsenssinumero. Kokoan sitten pelaajalistan valmentajaa varten.

Tiedoksi jo nyt kaikille, että kotiturnauksissa meidän vanhempien tehtävänä on järjestää Buffet pelipaikalle. Tähän palaan myöhemmin, mutta leipomista voi alkaa jo suunnittelemaan :D

Yt. Sirkku

p.s. vanhempien whatsapp ryhmään on liittynyt jo paljon väkeä, jos vielä haluat mukaan niin laita viestiä minulle (puh. 040 7034852)

ALEX HURME
ID: 50007403
(ei pelinumeroa vielä)

Otso

Melkein myöhässä:
Otso Attila
ID: 50008432
Nro 55

Lenni ilmoittautui in

Mentiin vahingossa Pakilan A-A:lle joten Lenni treenas P11 kanssa...

Hei!

Seuran puolesta on tullut pyyntö, että ilmoittaisin heille kuinka monta peliasua joukkueelta puuttuu vielä. Vastaisitko tähän viestiin, jos lapseltasi puuttuu vielä peliasu. Voit myös ilmoittaa, jos peliasu on käymässä pieneksi ja se pitäisi vaihtaa. Ilmoitan sitten listan eteenpäin seuralle.

Omien laskujeni mukaan sunnuntaina pelaavilla pojilla on kaikille jo peliasu (osalla ehkä vähän pieni, mutta yritetään vielä tämä viikonloppu pärjätä) ja lisenssit on myös maksettuna.

Terveisin, Sirkku

Samuel

Hei, saanko vielä tarkennusta? Olette aikaisemmin lisenssinumeron ilmoittamisen yhteydessä ilmoittanut että Maxin pelinumero on 82. Miten tiedätte pelinumeron, jos teillä ei ole peliasua? Onko se siis toive?

yt. Sirkku

Hei! Alex Hurme tarvitsee peliasun. Hänen vaatekoko on 128cm. terv. Irina

Pauli

Ollaanko osallistumassa YMCA Cupiin joulukuussa?

28.10. klo 13.15 LePy White ja 15.15. Porvoon Tarmo, Paloheinän koulu

peluutus:
Pyry
Miro
Kaarlo
Arvo
Leon
Kasper
Paavo
Eemu
Johannes

Paikalla klo 12.45. pelikamat päällä, juomapullo täytettynä.
Matsien välissä n. tunnin verran taukoa, joten pelaajille terveellistä ja ravitsevaa evästä mukaan. Matsien välissä käymme myös ulkona pienellä happihyppelyllä, joten vaatetus myös sen mukaan.

Näihin kotimatseihin olisi erittäin toivottavaa, että kaikki kynnelle kykenevät joukkueen pelaajat, jotka eivät tällä kerralla ole kokoonpanossa, tulisivat katsomaan ja kannustamaan.
Erityisesti tämän syksyn aikana mukaan tulleille pojille olisi erityisen tärkeää nähdä ja kokea ottelutapahtuma kokonaisuudessaan.
Tällöin oman ensimmäisen matsin koittaessa olisi jo käsitys siitä, mitä kaikkea ottelun aikana tapahtuu.

kunnollisin terveisin
Jyri

Moi ja sorry Alexit, vielä on nimien kanssa hiuksn opiskeluvaihe menossa ja täällä nimenhuudossakin on osa pojista kirjautunut koko nimellä ja osa etunimillä ja osa vielä jotain siltä väliltä, mutta koko ajan opin lisää. Alex on siis tällä kertaa pelivuorossa ja Alex Hurme sitten tulevissa koitoksissa.

ystävällisin terveisin

Alex

Hei Jyri! Ok! Huomasin vasta myöhemmin, että näkyyhän toi koko nimi kun on kirjautunut. Ja eihän Hurmeen pojan lisenssimaksukaan ole vielä maksettu - hoidan sen tuota pikaa. =) Terkuin Irina